Storstädning

Storstädning

Att ha det städat hemma är något som är viktigt om man vill ha ett trivsamt hem. Dock är städning oftast förknippat med massa måsten som gör att det kan vara svårt att finna tiden för att utföra större städningar hemma. Om du kontaktar oss på Dala Proffs kan du få hjälp med din hemstädning eller med en storstädning i Dalarna så att du sedan bara behöver utföra enklare underhållsstädning. Vi är proffs på städning och vana att arbeta hemma hos privatpersoner. Vi är noggranna och utför arbetet med det bästa resultatet. När vi lämnar ditt hem är det skinande rent och väldoftande vilket bidrar till en ökad hemtrivsel.

 

Storstädning i Dalarna

Dala Proffs kan erbjuda privatpersoner och företag storstädning och flyttstädning i Dalarna till konkurrenskraftiga priser. Vid en storstädning gör vi rent i alla rum i bostaden vilket, utöver vanlig städning, även inkluderar avtorkning av köksskåp, vitvaror, möbler och inredningsdetaljer. Du kan använda dig av formuläret på sidan för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan gå igenom dina behov av städning och lämna tips och råd, utan att du förbinder dig för något. 

Låt oss sköta din flyttstädning i Dalarna

När du ska flytta så förstår vi att städningen är ett av de moment som du ser som minst roligt. Som tur är så är allt du behöver göra att kontakta oss, så sköter vi din flyttstädning i Dalarna åt dig!

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.