Hemstädning i Dalarna - vad ingår?

Att få hjälp med städningen hemma är befriande och innebär också att du får mer tid över till att göra något roligare, som exempelvis umgås med familjen. Du kan vända dig till oss då du vill få professionell hjälp med din hemstädning i Dalarna till ett konkurrenskraftigt pris.

Vill du frigöra tid så att du får mer tid att göra något roligare för som exempelvis umgås med familjen, vänner eller för att ta hand om dig själv kan du beställa hemstädning i Dalarna. Genom att anlita en professionell städfirma får du hjälp med din städning hemma, utifrån dina behov och önskemål, vilket gör att du slipper alla måsten för att kunna skapa trivsel hemma. Om du kontaktar oss på Dala Proffs kan du erhålla mer information om våra städtjänster och om hur vi kan hjälpa dig med din hemstädning eller flyttstädning i Dalarna så att du får ett rent och väldoftande hem.

 

Det här ingår i en hemstädning i Dalarna

När du beställer en hemstädning i Dalarna så ingår bland annat dammsugning av alla golv, avtorkning av alla golv och tömning av papperskorgar. Vi torkar av alla synliga ytor på möbler, fönsterskivor, karmar, socklar, dörrar speglar. I köket torkar vi av diskbänk, kyl, frys, mikrovågsugn, spis och diskmaskin utvändigt. Vi rengör även skåp och lådor utvändigt, torkar av kakel, kranar och utrymmet där sopor förvaras. I badrummet gör vi en avtorkning av vitvaror utvändigt som exempelvis badkar, toalett och handfat. Vi torkar också av spegel och kranar. När vi utfört vår hemstädning är ditt hem skinande rent och luktar gott.

 

Tillägg till hemstädning

Utöver den grundliga städningen som vi utför kan du även beställa till extra städtjänster som exempelvis mattpiskning, tvättning, diskning, byte av sängkläder, vattning av blommor eller fönsterputsning. Vi kan också hjälpa dig om du har andra behov av städtjänster. Du bestämmer själv hur ofta du vill få städningen utförd, varje vecka, en gång var fjortonde dag, en gång per månad eller så ofta som du själv önskar. Som privatperson har du möjlighet att göra ett RUT-avdrag då vi utför din hemstädning eller flyttstädning i Dalarna. Det betyder att du kan göra ett skatteavdrag på 50 % av våra arbetskostnader, upp till 50 000 kronor per år. Självklart kan vi erbjuda dig avdraget redan på din faktura så att du inte behöver ligga ute med pengarna. Samtidigt tar vi också över all administration kring RUT-avdraget.

 

Anlita ett proffs på städning

Dala Proffs är specialister på hemstädning och flyttstädning i Dalarna och har skickliga och erfarna städare som vet hur arbetet utförs med ett perfekt resultat. Våra medarbetare har en hög servicenivå och är vana att arbeta hemma hos privatpersoner. Du kan boka ett gratis platsbesök så att vi kan lyssna på dina behov av städning och lämna ett prisförslag, utan att du förbinder dig för något.