Checklista inför din flyttstädning i Dalarna

När du ska flytta kan du få hjälp med din flyttstädning i Dalarna av oss. Vi är specialister på flyttstädningar och hemstädning och ser till att din gamla bostad blir skinande ren och doftar gott så att den blir godkänd av din gamla hyresvärd.

När du ska flytta behöver du utföra en flyttstädning i Dalarna av din gamla bostad inför att de nya hyresgästerna ska flytta in. En flyttstädning innebär att du behöver genomföra en ordentlig städning av bostadens alla skrymslen men även bakom och under vitvaror, vilket kan vara ett krävande arbete. En flytt innebär vanligtvis en massa arbete med att packa ned sitt bohag, flytta detta till den nya bostaden och sedan där packa upp allt igen. Då kan det vara skönt att slippa städa den gamla bostaden också. Du kan kontakta oss på Dala Proffs då du vill få hjälp med din flyttstädning i Dalarna.

 

Att tänka på inför din flyttstädning

När du vill få hjälp med din flyttstädning ska du välja en professionell städfirma som har utbildade och erfarna städare så att städningen blir ordentligt utförd. Tanken med att anlita en städfirma för sin flyttstädning i Dalarna är att den ska bli godkänd så att du istället kan ägna dig åt att komma igång i din nya bostad istället. Innan en flyttstädning kan påbörjas behöver du ha flyttat allt ditt bohag från bostaden så att städarna får fritt utrymme för att kunna göra ordentligt rent. Om du har förråd, källare eller ett vindsutrymme som också behöver städas behöver du även se till att dessa är tömda inför städningen.

 

Hur går en flyttstädning till

När vi på Dala Proffs utför en flyttstädning kommer samtliga rum att rengöras från golv till tak. karmar, socklar, trösklar, fönsterbrädor och elementen i alla rum kommer att rengöras och fönstren putsas. I kök rengör vi kakel, diskbänkar, kranar, skåp, lådor, spisen, ugnen och alla vitvaror. I badrum och på toaletter rengör vi golv, väggar, fönster, speglar och alla vitvaror även under badkar. Efter att vi är klara med städningen garanterar vi att hyresvärden kommer att godkänna flyttstädningen. Du har rätt att använda dig av RUT-avdrag i samband med att du anlitar oss för din flyttstädning i Dalarna. Det ger dig möjlighet att göra ett avdrag på 50 % av våra arbetskostnader. Vi kan erbjuda dig att göra avdraget direkt på fakturan så du slipper ligga ute med pengarna samtidigt som vi även tar över all administration.

 

Kontakta oss för din flyttstädning

Dala Proffs är specialister på flyttstädning i Dalarna och kan erbjuda dig en städtjänster till ett konkurrenskraftigt pris så att du får mer tid över till att komma igång i din nya bostad. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök för att erhålla ett prisförslag, utan att du förbinder dig för något.