Hur fungerar det att anlita flyttstäd i Dalarna?

När du ska flytta är det många saker som du behöver tänka på som bland annat packning, flytt och uppackning i din nya bostad. Då kan det vara skönt att anlita en professionell städfirma som kan hjälpa dig med din flyttstäd i Dalarna.

När du ska flytta är det många saker som du behöver tänka på. Dels ska allt bohag packas ned och därefter ska det flyttas till den nya bostaden där du slutligen ska packa upp allt. Allt flytta är både roligt och spännande men också tidskrävande, stressande och kräver en hel del arbete. Då kan det vara skönt att slippa tänka på att den gamla bostaden behöver städas efter flytten. Du kan anlita oss på Dala Proffs som har utbildade och professionella städare som kan hjälpa dig med din flyttstäd i Dalarna. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din flyttstädning i Dalarna så att du istället kan fokusera på att komma igång i din nya bostad.

 

Flyttstäd i Dalarna

När du ska flytta krävs det att din gamla bostad blir ordentligt rengjord så att de nya hyresgästerna som ska flytta in får en ren och trivsam bostad. Städningen ska också godkännas av hyresvärden och vid eventuella nedslag behöver du komplettera städningen alternativ så får du betala för den extra städning som behöver utföras, vilket oftast brukar bli ganska dyrt. Om du istället anlitar en professionell städfirma för din flyttstäd i Dalarna så får du garantier på att städningen kommer att utföras korrekt. Därmed kan du även vara trygg med att den också blir godkänd.

 

Vad ingår i en flyttstädning

I en flyttstädning i Dalarna ingår en total rengöring av din gamla bostad. Samtliga rum får golven dammsugna och svabbade. Väggar, fönsterkarmar, dörrkarmar, trösklar, socklar och element torkas av och likaså blir fönster putsade. I kök rengörs skåp, lådor, diskbänk, kranar, köksfläkt, vitvaror och spis, även bakom spisen. I badrummet rengörs alla vitvaror, även under badkar, kranar och spegeln putsas. Efter att städningen är klar kommer bostadens alla ytor vara skinande rena samtidigt som det också kommer att dofta gott. Om du har andra utrymmen som exempelvis källare, vind, garage eller förråd kan vi även hjälpa dig med rengöring i dessa utrymmen. 

Kontakta oss för att boka ett möte

Du är välkommen att kontakta oss på Dala Proffs då du behöver hjälp med flyttstäd i Dalarna eller är i behov av andra städtjänster. Vi är proffs på städning samtidigt som vi också garanterar dig att städningen blir korrekt utfört och därmed även godkänd av din gamla hyresvärd. Du kan boka ett gratis platsbesök så att vi kan inspektera din bostad och lämna ett konkurrentkraftigt pris för din flyttstädning i Dalarna.