Hemstädning

Hemstädning

Funderar du på att ta hjälp med hemstädning i Dalarna? Att anlita professionella städare som håller ditt hem rent är en god investering i dig själv och ditt privatliv. Du slipper stressa över den tidskrävande städningen och kan istället lägga din tid på sådant du hellre gör. Hos oss på NBN Allservice arbetar en professionell personalstyrka som du tryggt kan överlåta städningen till!

När du anlitar oss för hemstädning i Dalarna får du:

 • En flexibel städlösning
  Med oss får du en flexibel städlösning anpassad efter dig och ditt livspussel. Vårrutinerade personal arbetar alltid med dina önskemål i fokus och utför varje enskilt städuppdrag med största engagemang. 
 • Lyhörd service
  Våra lyhörda medarbetare strävar alltid efter att ge dig bästa tänkbara service och är måna om att ha en god kommunikation med dig som kund. 
 • Material inkluderat
  Vi tar givetvis med oss all utrustning och allt material som behövs för ett skinande rent slutresultat! Detta ingår alltid i kostnaden när du anlitar oss för hemstädning i Dalarna. 
 • RUT-avdrag på din faktura
  När du anlitar oss i egenskap av privatperson kan du nyttja RUT-avdraget, som gör att du får dra av hela 50 % av våra arbetskostnader. 

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig med hemstädning i Dalarna? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om oss och hur vi arbetar!


Fler tjänster vi utför

Låt oss sköta din flyttstädning i Dalarna

När du ska flytta så förstår vi att städningen är ett av de moment som du ser som minst roligt. Som tur är så är allt du behöver göra att kontakta oss, så sköter vi din flyttstädning i Dalarna åt dig!

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.