Flyttstädning

Flyttstädning

Känns flyttstädningen överväldigande? Då är du inte ensam – de flesta tycker att flyttstädningen känns både svår, tråkig och tidskrävande. För dig som vill lämna över ansvaret för flyttstädningen och istället fokusera på de roligare delarna av din flytt finns NBN Allservice här för dig. Vi hjälper privatpersoner såväl som företag med högkvalitativ flyttstädning i hela Dalarna!


Vi hjälper dig din flyttstädning i Dalarna 

På NBN Allservice har vi full koll på vad som krävs för att en flyttstädning ska leva upp till de höga krav som ställs när du lämnar över din bostad. Vår rutinerade personal har lång erfarenhet inom städbranschen och ser till att ditt hem blir skinande rent från golv till tak. Vi tar självklart med oss all utrustning som behövs – det enda vi behöver är tillgång till vatten och elektricitet!

Trygga garantier 

För att du ska känna dig trygg när du anlitar oss får du alltid 14 dagars garanti på vårt arbete. Skulle du mot förmodan upptäcka någonting som behöver åtgärdas kommer vi tillbaka och ordnar detta.
 
Varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha en offert eller om du vill att vi berättar mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med din flyttstädning i Dalarna på bästa sätt!


Fler tjänster vi utför

Låt oss sköta din flyttstädning i Dalarna

När du ska flytta så förstår vi att städningen är ett av de moment som du ser som minst roligt. Som tur är så är allt du behöver göra att kontakta oss, så sköter vi din flyttstädning i Dalarna åt dig!

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.