Välkommen till vårt städföretag i Dalarnas län

Välkommen till vårt städföretag i Dalarnas län

Vår städfirma har valt att jobba mot privatpersoner och företag i hela Dalarnas län. Vi arbetar med kvalitativa rengöringsmedel till ett konkurrenskraftigt pris.

Dala Proffs är idag ett väletablerat städföretag som kan allt inom städ. Vi utför våra tjänster med kvalité, service och noggrannhet. Hos oss anpassar vi städningen efter dina behov - du kan anlita oss veckovis, varannan vecka eller om det passar bäst en gång i månaden. Har du annat förslag som skulle passa er bättre, så är vi flexibla och lösningsfokuserade.

Vid kontor eller hemstädning i Dalarna ger vi möjligheten att lägga till fönsterputsning, tvättning, strykning, vattna blommor mm om så önskas. Vi har även flyttstädning i Dalarna som har blivit en otroligt populär tjänst hos våra kunder.

Vill du som privatperson nyttja RUT-avdraget, så drar Dala Proffs av det direkt på fakturan. Kontakta oss via kontaktformuläret så kan vi diskutera vidare hur vi kan bistå dig vår städhjälp.


Tjänster på Flyttstädning Dalarna

Städhjälp i Dalarnas län? Boka gratis möte!

Välkommen att boka in ett möte med oss på Dala Proffs - som har över 9 års erfarenhet av städbranschen. Vi är ett skickligt städföretag som levererar kontors-, hem- & flyttstäd i Dalarna med noggrannhet.

Städhjälp i Dalarnas län? Boka gratis möte!

Boka möte